EXPERTISE | GENERAL COUNSEL

GENERAL COUNSEL AS A SERVICE

Heeft u geen general counsel of jurist in dienst, maar wel behoefte om op regelmatige basis te kunnen sparren op juridisch of compliance vlak? TRIBU voorziet in die behoefte met het concept ‘general counsel as a service’.

Wij helpen u met al uw vragen van juridische aard. U krijgt directe antwoorden op uw vragen of wij zetten uw vragen door naar ons (internationale) netwerk van specialisten. Uiteraard ‘vertalen’ wij alle adviezen naar concrete oplossingen, waar u iets aan heeft in uw business. Dat is de toegevoegde waarde van TRIBU.

PRE-TRANSACTIE HERSTRUCTURERING

Ruim voordat u overweegt uw onderneming te verkopen is het verstandig eens met een M&A bril naar uw onderneming en uw business te kijken. Met een goede voorbereiding – die vaak al 2 à 3 jaar voor het exit moment start – haalt u meer waarde uit uw business.

In nauwe samenwerking met gereputeerde corporate finance specialisten helpen wij u uw onderneming en uw business tegen het licht te houden. Op deze wijze gaan wij samen aan de slag om de toekomstige transactie optimaal voor te bereiden. Een goede voorbereiding geeft rust en verhoogt de kans op succes.

POST-ACQUISITIE INTEGRATIE

De closing van de transactie is succesvol afgerond en de champagne kurken knallen; voor veel adviseurs zit het werk erop. Als ondernemer weten wij dat juist vanaf dit moment belangrijke vervolgstappen moeten worden gezet om de transactie te laten slagen. Of het nu gaat om het implementeren van de uitkomsten van het due diligence onderzoek of het integreren van de business van target en koper, het team van TRIBU blijft u graag bijstaan bij de post-acquisitie integratie.

WERKZAAMHEDEN

Sparringspartner

Advies

Due diligence

.

i

Documenteren

Tribu Legal

TRIBU is een gespecialiseerd advocatenkantoor gericht op ondernemers en investeerders.

De advocaten van TRIBU zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en staan geregistreerd op het rechtsgebied ondernemingsrecht in het rechtsgebiedenregister.

Adres

Straatweg 220
3621 BZ Breukelen
Nederland

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenregeling

Contact

T: +31 (0)6 5204 8919
E: info@tribulegal.com

 

CONTACT

Een concrete vraag? Een strategische uitdaging? Of gewoon interesse? Neem contact met ons op.

10 + 15 =

CONTACT

A practical question? Strategic challenge? Or just interested in us and our business? Please, do not hesitate to contact us.

8 + 13 =